Bu för idag! glöminte

Heej! Idag så blev det den tråkigaste dagen på väldigt läge :C Inget sunds för mig >:C Och Lisa ringer inte och nu är det ju försent >:S Jag har Lisas pappas nummer men han svarar inte!! >:'( Och jag kunde inte ta mig till velam D:< Ville åka dit men det gick inte :(

Glöm inte att det är Earth Hour! Dra ut ALLA sladdar klockan halv 9!! Tänk på alla djur och vår framtid! Tycker det här borde vara oftsre men det är bättre en inget iallafall!



http://www.youtube.com/watch?v=qFZ3apI4XTk&context=C48e675fADvjVQa1PpcFPzg6fiEnU6Z8_b1KGktXwhWVgKdrudErs

Bu idag! glöööm inte!

Heej! Idag så blev det den tråkigaste dagen på väldigt läge :C Inget sunds för mig >:C Och Lisa ringer inte och nu är det ju försent >:S Jag har Lisas pappas nummer men han svarar inte!! >:'( Och jag kunde inte ta mig till velam D:< Ville åka dit men det gick inte :(

Glöm inte att det är Earth Hour! Dra ut ALLA sladdar klockan halv 9!! Tänk på alla djur och vår framtid! Tycker det här borde vara oftsre men det är bättre en inget iallafall! 



http://www.youtube.com/watch?v=qFZ3apI4XTk&context=C48e675fADvjVQa1PpcFPzg6fiEnU6Z8_b1KGktXwhWVgKdrudErs

:O

Hej! idag var jag på sunds :) men det var ju typ spöö regn :S Så hästarna hade rullat sig i leran och sen regnade det pådet :O Men vi gick en liten promenad med dom istället ;O men aa.. har inte så mycket mer att skriva ;(

Eller kanske ska fota KM i velamsund :D, eller åka till sunds<33 :), eller gå på bio med Lisa <3 filmen vi ska se är War Horse! :D den värkar jäääätte bra! :D
 Wet  Horse 1 


Heej dåå :D ses!



Sunds med Karin! :D

Heej! idag så var jag och karin på sunds :D Det var jätte kul! Vi red grekiska. Den där rundan vi re¨d förra gången jag var med Karin. Karin red Hjälten och jag Juppe :S han var mjuk men ganska hård i munnen :/ men det gick väl bra. Eller han var lite svår att sackta av fårn galoppen ^^
Ja, men måste gå och lägga mig snart.. :P


Karin och Hjälten! :) Fast det här var förrrrra gången Karin hängde med ^^ (fina)


Bästa tjejen!!

Haha! lite snee hals ^^

Lilla Juppsen! Red ju honom! ^^

Hereguuud :O

Hereguud! Vad jag är mätt! Har ätit fisk och pommfritt nu! Men deet var suuper gott!! Det här måste ni pröva asså! ;O

Recept!
Fisken först, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös)
Sen kan du välja om du ska köpa pommfritt eller göra pommfritt. Sen om du inte kan fritera så kan du göra som jag så kan du ströbröd, mjöl och salt. blanda dom. Sen tar du några ägg (GULOR) Doppa fisken i gulan. Sen doppar du fisken i blandningen av saltet, mjölet och ströbrödet. Sen tar du ganska mycket smör i en steckpanna. Och steker fisken.


Nomsi! ;O GODDI mat

 


Nomnom

Heej! idag äre ju inget sunds :'C men imorn åker jag dit med Karin! :) Kommer antagligen bli kuul! ;)

Men nu håller jag på att laga mat :) lagar fich and chips :) Fast jag vreterar inte ;) Men jag kan ta kort på hur det blev sen :) Asså jag kommer laga fisk och pommfritt. ;)



Gjort pommfritten själv! (stolt) ;O


Haha! fräht! ;) Kunde inte freetera så tog ströbrad, mjöl, salt och så doppade jag fiskarna först av allt i ägg gula!


Lägger ut bilder senare när det är klart!
haha! firre fisk ;)

Haha!

Eva F!
Taack :D Snällt att du läser min blogg! :) och visst är Newforhest den ALDRA besta rasen! :D

Idag så.. . .

Heej! En grej innann jag börjar skriva.. Ester och Maja har ingen bild men kom på vad det hette! Det är ett Pelam. Men jag hade tyglarna i den stora ringen eller bett ringen som det heter ;) Om jag hade haft i den lilla ringen skulle det var för skarpt och det skulle det var skarpt och det skulle jag ALDRIG tillåta :)

Aja.. Jag red i hagen :S Det gick bra :D jag stälde upp ett pytte hinder ;)  Det kanske var 40 cm. Det hoppade hon fint!! Hon sprang på lite :P Men tycker att hon var så himmla ducktig!! Är så himmla nöjd med henne ! Hadde hennes tredelade bett igen. Tror att det var bra att hon fick känna på ett annat bett.


HITTA EN BILD NÄR JAG RED ;) haha! men det var i vintras ^^

En bild på mig och hjälten <3 PUSSI Hjälten gubben<33

Hehe.. Ser ut som en fjortis men Jasmin ee så sööt!<3

på prommenad<33

Frihetsdressyr :D

Isabelle rider juppe! Tycker den ee så fin :)

Det har kommit lamm! det här var det största lammet ^^

HAHA! hoppar över stakeet ;)
Heej dåå! :)


Svar :D

Maja&Ester om Idag så ... .. .... ........ ....
kan du visa en bild på bettet du använde? :)

japp :) men måste hitta en bild på det först ;S kommer inte ihåg vad det hätte ;)

Kanske lägger upp bilden ikväll :)
Så Maja och Ester kolla då ;D

Bilder på Hästarna


Hahah! suddi bild ^^ lägger ut en bättre imorn :) (På bilden Jasmin, Hjälten och Jupiter)♥

Velam <3

Heej! Idag så red jag ju i vélam :D Fick BÄSTA Spader ♥♥ Vi red ut :S Hahaha!! Han var busig ^^ Jaag ramla avv!! :') När vi skritade fram så börja han bocka :'D Men iallafall så red vi till dungen :D Vi hoppade lite där. Vi hoppade två och två :) Först hoppade jag med Alexandra med Kockos. Då red jag först. Och då gick det bra fast Kockos ville springa om ^^ Sen så skulle jag hoppa med Thea som hade Zorba. Och så red jag först. Då gick det lite långsamt :S sen så skulle Thea rida först och då så bockade han ;D Sen red jag först igen och då så tyckte han det var så kul så han blev jätte ivrig och SPRANG iväg X)

Ledsen!!

Asså jag ee ledsen :/ bloggar alltid så himmla sent ;/ så ni får väl antagligen kolla på gårdagens inlägg hela tiden ;) Och jag ee ledsen för att jag inte jag bloggar så ofte :( men har inte så mycket tid ;)

Idag så ... .. .... ........ ....

Idag red vi till grekiskasjön :) Jasmin var jätte ducktig!! Jag använde ett skarpare bätt :S För hon har stuckit lite på sista tiden :/ Men idag så var hon som en ängel ;) Vi hoppade ett 70 cm hinder också och då var hon super ducktig!! Var lite rädd att jag skulle ta för hårt i henne med det där bettet men det gick bra!! Hon lyssna som bara den och busa lite men det får man göra ibland ;) Efter hindret bockade hon som bara den men lyckades hålla mig kvar :)

Kommer bilder från idag senare ;) Men som alltid inte när jag rider ;O
Och i värsta fall så kommer dom imorn :/

Sorry!

Heej :D ledsen att jag inte har bloggat ;( men har varit i Dalarna :) och där finns det inget internet ;) och min mobil är ju låst :/ 

Iallafall så har jag typ kollat på film och hoppat med hundarna :D Kunde ju inte ta några bilder :S Men det gick bra ^^ Baba och Ruu hoppa lite höjd :) och Fly övade jag mest med i tunlarna och så ;) 
Jag tycker dom var suuper ducktiga ;)



Fly<333



Baba! <33 vet inte Så bra bild ;) lite för ljus ;O


Ruu<33 


Inte bilder från idag ;O
 

vad gör man nu?

heej! just nu sitter jag och kollar på biggest loser sverige.. Ganska tråkigt ;PppPpp Vad ska man göra nau då? :) är sjuk :( Har typ feber och hostar :O Kommer nog inte kunna gå till skola imorn :C Men på fredag kanske :) Så jag kunde inte åka till hästarna idag :C inte imorgon heller :/
Blir galen att jag inte kan åka till sunds :O
Humör:  Sick In Bed 






Tisdag och Onsdag!

Heej :) igår så åkte vi till sunds iaf♥ Det gick sådär.. Hon fattade inte rätt galopp.. Men till slut så fattade hon vänster :D Tycker att hon är så underbar♥ ;D

Och idag så åkte jag inte till sunds :P Men i skolan disekerade vi fisk :s Min iphone ee ju död så fick inga bilder
:( men några kommpisar tog några bilder så kan fråga om jag kan låna bilder :D

Humör: 

tråkigt ;PpPpppPPPppPPpPp

 






Hahaha! svar ^^

Din Hemliga beundrare ([email protected]) om Heej!:
Hah gör provet då och chatta med kompiar💋😘

Saga<3 okej! :D

Heej!

Idag så kommer jag nog inte kunna åka till sunds(stallet) :'( för att jag kan inte åka dit själv. Jag har inget busskort och ingen som kan köra! Vad ska man göra hemma dåra?? Film, plugga eller sitta vid datan resten av dagen! Kommentera vad ni tycker jag ska göra! :)  
TV 2    Computing  
Homework Is Yucky!
 Hahah hitta ingen på läxa xP






svar ^^

Tomten om krot+kort=kort inlägg ;):
VEM ÄR JASMINE!?!?!?!??

Haha! skojjar du!? du kan ju börja med att kolla på min blogg! dom första inläggen ^^ Det är min häst !!! Och hon heter Jasmin ;) inte JASMINE! Det var lite skumm fråga ;D Juste du kan skriva ditt namn ;) (Tomten)

Lite sent inlägg >.<

Heej! idag så har jag ridit på velam. Jag fick Jackpot♥ Han var jätte ducktig! Han gick jätte fint. Och hoppa jätte bra. ! Vi hoppade bara 60 cm :P för att det var en tjej som ramlad av två gånger! Och då ville inte hon hoppa så högt och då fick vi hoppa det! :'P Men det var ändå kul. :)

Och sen så åkte jag hem och skulle göra läxan :P Jag har eng läxa, kemi läxa och hemskrivning :P Vi har Champion boken. Tycker inte att engelska är det roligaste ämmnet direkt! Men sen blev jag klar typ nu! eller jag har inte gjort allt men gör imorn och så :)


Champion boken ;)


Jag och Jackpot(inte idag)

skummt ^^

heej! Idag åkte jag till sunds<3 men jag kunde inte rida :( Men då kunde Tuva rida henne! (vet det ee skummt)(menar hennes reben, och att hon kunde rida med dom?) Tuva ramlade av :S på hennes reben :( men det gick bra :) Jasmin var ducktig sa Tuva men ganska heet ;)  tycker att Jasmin är jätte duck  tig!!

Humör:Sinister
haha! x)





Heeej

Hej! idag blir det åka till sunds♥ Vet inte riktigt vart vi rider.. Men kommer nog öva lite på fatta rätt galopp ! För ibland har hon lite svårt med att fatta vänster. Men tror att hon har blivit ganska van.
Blev ett kort inlägg idag..

Humör: Tired 






Svar på kommentarer..

Smilla om Lite bilder på tävlingen!:
Söta bilder! :)

Jag:taack Smilla :D

Mollie om Lite bilder på tävlingen!:
han gick inte igenom alla hinder :/

Jag: haha! X) Nee, inte dom högsta ♥

love that!

Heej! idag var jag på sunds. Tuva hängde också med! :) men hon kunde inte rida för hon har en spricka i rebenen :S Hon fick den på kickboxningen.

Men vi red långrundan idag igen. Det är en jätte bra runda! den är lagom lång och har bra stigar och grusvägar! Så den är pörfa att galoppera och sånt :D Tycker att det är en rolig runda meee ;D Jasmin var pigg idag med men dit gick jätte bra!! hon var lite kronglig i början att få i form men gick jätte fint sen ♥ Är väldigt nöjd med henne idag♥

Horseback Riding 


Humör: Bounce 





Idag!

idag så skulle jag kanske till nacka forum :) men Sen kom jag på att min pappa fyller ju år idag :/
(GRATTIS PAPPA♥) jag är jätte ledsen att jag inte kan henga med :P Men måste åka till ponysaaarna ♥

Humör för idag: Birthday Balloon Älskar dig pappa♥


Humör just nu: Sorry Till Olivia(skulle till forum med)



Äntligen :D

Äntligen åkte vi till sunds igår :D Vi red ut. Jasmin var jätte pigg!! Men när jag fick gå först blev hon lite lungnare och jag fick mera kontroll! Hon gick lätt iform och var ganska mjuk.. Det var kul att han var så pigg!! det finns några hinder där, och dom hoppade hon super fint! ♥

Ska snart till hästarna :D tror att jag hinner blogga senare :)

http://www.youtube.com/watch?v=dlj8B1pep6o&feature=player_detailpage
En film hur mycket jag ÄLSKAR Jasmin ♥

Galen -_-

Blir helt galen!! Nu har vi inte åkt till  ponnysarna på fyra dagar!!! Helt sjukt! Det är för lång tid. Idag fick jag plugga nästan hela eftermiddagen :( Är så trött på skolan!! Kan vi inte ha lov fram till Agusti!? Jag tycker att det är så svårt att hinna med allt ibland.. :'(  Juste! Idag så tror jag att jag har förlorat my lovly telefon! Jag har bytt kon som jag inte minns! Och jag har slagit in fel kod för många gånger.. Vad gör man nu?!
Humör:
 

Inget kul(idag)

Heej hej ! ses! ♥ 






krot+kort=kort inlägg ;)

inget kul idag :P men kanske åker till stallet morn :D skriver senare :)

Humör:  

utråkad!!

 






C:

Idag måste jag sitta hemma och plugga :P

Igår så boka jag och my friend ett ridläger! Det värkar super kul! Man får hoppaträng, också! :) Det värkar super! ♥ Det heter Gunnorp.. ;) Vet inte ricktigt hur det utalas om det är gun norp eller gunn orp? Men tror det är gunn orp :D Hemsida:http://www.gunnorp.se/ 
hehehe! jag har typ kollat på alla filmer dom har på yutube ^^ Men vill kolla hur det är jue! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=kvwtsZ9MmlE tycker att det var en av dom som förklarade meest ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Gt9KSWH3zvM&feature=related en hopp tävling X)





Det är typ märket för Gunnorp ;D

humör:   

Booyah!













Inte sunds.. :P :'(

Idag blir det inget sunds!!! För måste stanna hemma för vi inte kunde ta oss dit! Alltså ingen kunde köra!.. Sen så kunde vi inte ta bussen för jag har inget att åka på och min mobil ee spårrad!! 
Crying 

En jätte rolig nyhet är att jag ska få kaniner♥ Ska bli super kul! ska ha en hona.. Och min syster ska också få en kanin och det ska nog också vara en hona. Jag kommer nog hoppa med min kanin mycket och kanske tävla nån gång! Men jag fattar inte vart man ska anmäla sig då?! :)


 Valentine artist  Vi har haft några kaniner förut.. Men då var jag liten och inte fatta något.. Och visste INTE att man kunde hoppa mn kaninerna!!..


Hej dåå!! Ses!



Bildrna på nar jag körde agillity

•Baba är dn hunden som är grå och lite långhårig♥
•Fly är den svarta hår bollen♥
•Ruu är en liten svart hund med lite skägg♥ ;)

Baba!♥
Fly!♥Ruu!♥

Baba!!♥♥

Fly!!♥♥

Ruu!!♥♥

Ruu!!♥♥


sorry!!!

har inte bloggat på ett tag :S men har varit i Dalarna sen har det inte hänt något ;)

I Dalarna så hoppade jag mest med My Doggy :D Det gick jätte bra! Ru är jätte hoppglad och hoppar utan att man vill ;) Och Baba kan hoppa super fint!!! Men hon gillar inte det så mycket.. så låter bli att hoppa med henne lika mycke :) Fly är ducktig på att hoppa och hoppar jätte fint! men hon vill inte hoppa så hoppa en två gånger med henne ;)

Kommer bilder sen :D   


 

Puppy
 
Puppy
 






Sunds idag!!

idag när vi åkte till sunds så red vi grekiska! :) Gick super bra!!! hon bocka :S Men det gick bra! blir inte så långt inlägg för måste gå och lägga mig ;) Jasmin gick jätte fint! är nöjd med idag!! :)


Juste!! tappade min mobil :S men hitta den!! som tur va!!!!


Igen bild :'C



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus